Vagyonvédelem

Recepciós feladatok

Munkatársaink a telefonközpontok kezelésétől kezdve az idegen nyelvű vendégek udvarias, intelligens fogadásáig mindenütt képesek minőségi munkát végezni.

Objektumvédelem

Cégünk az objektum jellegét, méretét, funkcióját és bűnügyi helyzetét szem előtt tartva megfelelő létszámú, technikával felszerelt és szakképzett őrszemélyzetet biztosít a nap 24 órájában a megrendelőink részére. Külön megrendelése az objektum egyedi biztonságtechnikai és élő-erős védelmi tervét is elkészítjük.

A kutyás – fegyveres biztonsági őrök feladata, a mezőgazdasági egységek, raktárak, élelmiszeripari létesítmények, ingatlanok folyamatos, vagy időszakos őrzése, figyelése, ellenőrzése, igény szerint a gépkocsis járőrszolgálatunk bevonásával. A rendészeti szolgálat az áruellenőrzési munkákon kívül a klasszikus rendészeti feladatokat lát el. A portaszolgálat ellenőrzi és dokumentálja a területre be és kilépők jogosultságát.

Rendezvénybiztosítás

A biztonsági szakemberek ma már elengedhetetlen jelenlévők a különböző rendezvényeken. Legyen szó sport- vagy kulturális eseményről, koncertekre, fesztiválokra, vagy éppen bálokra történő beléptetésekről. A BON-SEC Vagyonvédelmi Kft. munkatársai egyenruhájukat mindig a rendezvénynek megfelelően választják meg a stílusos, és elegáns öltönytől kezdve a gyakorló ruházatig. Beolvadnak a rendezvény környezetébe, de mindig jól láthatóak lesznek. Megbízónk igényeinek megfelelően a rendezvények előkészítésénél biztonsági tanácsadást, helyszínfelmérést és kockázatelemzést végzünk, illetve javaslatot teszünk az esetlegesen felmerülő plusz biztonsági intézkedésekre.

Személyvédelem

Kizárólag egyedi megállapodás szerint, a megrendelő igényeit kielégítő módon előzetes információk birtokában végezzük. Gépjármű, illetve önvédelemben, fegyverhasználatban jártas, illem és protokollismerő, akár idegen nyelvet is beszélő, jó állóképességgel rendelkező szakemberek látják el időkorlátozás nélkül. “A személyvédelem az a törvényeken és jogszabályokon alapuló, felkészült szakemberek által céltudatosan, tervszerűen végzett szolgáltatás jellegű tevékenység, amely a természetes személy vagy személyek életének, testi épségének, emberi méltóságának megóvására, valamint életvitelük zavartalanságának biztosítására irányul környezetük jelentős megváltoztatása nélkül.”

A személyvédelem formái:

 • Közvetlen személyőrzés
 • Rendezvény- és programhely biztosítás
 • Lakóhely biztosítás
 • Munkahely biztosítás
 • Utazásbiztosítás
 • A BON-SEC Vagyonvédelmi Kft. vezetői a hazai piacon közismerten magas színvonalon végzik személybiztosítási tevékenységüket.

Értékkísérés, szállítás

Az ön pénzének, értékének kisérését, szállítását biztonsági előírásoknak megfelelő módon (gyalogosan, gépjárművel), üzleti titok megtartása mellett, speciálisan képzett biztonsági személyzet végzi az ön igényeinek figyelembe vételével.


GPS

Specifikáció

GPS jármű nyomkövető készülék, GSM hálózati internet kommunikációval.

A készülék online kapcsolatot tart fent szerverünkkel, mely kapcsolaton keresztül beállított időközönként pozíciós és állapot adatokat küld, mely adatokat, rendszerünk egy hónapig visszamenőleg is tárolja (külön kérésre az egy hónapnál régebbi adatokat kért időintervallumra tároljuk, és kérésre elérhetővé tesszük ügyfelünk részére.). Az adatok tartalmazzák a jármű GPS koordinátáit, sebességét, gyújtás és áramellátási érzékelők állapotát, a futott kilométeres összesítő értéket, atomórára szinkronizált idő értéket és még több a szerver és a készülék kommunikációját és minőségét biztosító adatot. A készülék alkalmas a járművek távvezérlésére is pl. a jármű távleállítására, tiltására (kiegészítő alkatrészt igényel), továbbá a felhasználó által térképen kijelölt terület figyelésére melynek elhagyását riasztással jelzi (plusz opcióként, amely szoftvermódosítást igényel).

Technikai adatok:

 • mérete:85x60x25mm (kis mérete miatt jól elrejthető)
 • Súlya: 0,495 kg
 • Kommunikációs csatornák: GSM/GPRS 900/1800/1900MHZ
 • GPS érzékenység: -160dBm
 • GPS pontosság: jellemzőileg 3-6m
 • Működési feszültség: 9V-30V
 • Tartalmaz akkumulátort: 1.2Ah Li-ion (áramellátás megszakadása esetén biztosítja, teljesen töltött állapotnál kb. 12 órára a folytatólagos működést és a vészjelzések beküldését a központba)
 • Stand by fogyasztása: <30mA
 • Tiltó illetve vezérlő kimenet: 2 db (pl ezzel lehet a járművet távvezérelve megállítani)

Bemenetek, érzékelők:

 • 1db kontaktus zárást figyelő (erre lehet pánikgombot, hőfokhatárt, céges és magán út megkülönbözetés, stb. figyelő érzékelőt tenni)
 • 1db pozitív jelzés bemenet (erre lehet kötni pl. riasztó sziréna kimenetét)
 • 1db gyújtás jel érzékelés
 • 1db mikrofon bemenet

Az európai piac egyik legstabilabban működő készüléke, mely ár-érték arányával Önt igazán versenyképessé teszi, az eszköz beszerelése jármű típustól függően maximum 1 óra vesz igénybe.

Értéknövelő szolgáltatások

Biztosítunk ügyfelünk részére jogosultság megosztási módszerrel hozzáférési kódokat, melyekkel a teljes flotta vagy annak jogosultság szerinti egysége követhető nyomon élőben internet elérési ponton keresztül.

A felület tartalmaz lehetőséget a flottához tartozó járművek egyidejű térképen történő megjelenítésére valósidejű megfigyeléshez (a flotta járműveinek aktuális adott pillanatban lévő pozícióját jeleníti meg a térképen egyszerre). A járműveik bármelyikének visszamenőleges időpont szerinti felsorolásból kiválasztható pozíció megjelenítése (itt megtekintheti egy listából választva a megjelenítendő időpontot, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő időben a jármű hol tartózkodott és milyen sebességgel haladt vagy állt), valamint lehetősége van a kiválasztott jármű által, – az Ön beállítása szerinti időintervallumban – bejárt útvonalak megjelenítésére a térképen.

Lehetősége van a rendszerrel elektronikus menetlevél készítésére is, illetve a jelszóval védett terület tartalmaz még egy útvonal tervezőt is. Azoknak az ügyfeleinknek, akik telephelyei az utca térképen nem beazonosíthatóak, alapszolgáltatásként biztosítjuk légi felvételen keresztül a domborzati térképet.

BON-SEC Biztonsági Felügyelet

Diszpécser felügyeletünk a nap 24 órájában, a technika, számítástechnika legfrissebb vívmányait használva felügyeli gépkocsiparkját, értékeit, szállítmányait. Kvalifikált, szigorú szűrésen válogatott személyzetünk a nap, hónap és év minden pillanatában, minden technikai részletre ügyelő számítógépes rendszeren ellenőrzi és vezérli azokat a berendezéseket melyek az Ön és járművei fejlett teljes körű felügyeletét biztosítja.

Szolgáltatások, díjaink:

Alapszolgáltatás:

 • készülék beépítése, tápfeszültség és gyújtáspont bekötése,
 • szoftverfrissítés távoli eléréssel,
 • adatkommunikációs költség, amely 9 másodpercenkénti adat lekérdezést biztosít,
 • 24 órás diszpécser felügyelet, szabotázs illetve pánik jelzésre intézkedés,
 • havi egyszeri alkalommal, e-mailben történő menetlevél továbbítás,
 • jelszó alapján történő pozíció lekérdezés,
 • sebesség túllépési grafikon e-mailben történő továbbítása,
 • flottakövetéshez egyedi felhasználói hozzáférés biztosítása.

Kiterjesztett szolgáltatás:

 • Alapszolgáltatás,
 • be-ki menetek vezérlése (pl, hőfok, üzemanyag, ajtó kontaktus, stb),
 • gsm behallgatás, audió kommunikáció,(kiterjesztett adat kártya beszéd funkcióval),
 • jármű távleállítás, tiltás (gépjármű típus függvényében),
 • egyedi koordináták térképen való megjelenítése,
 • diszpécser segítségével történő navigálás, útvonaltervezés.

Az alábbi árakat 2 éves hűség szerződés keretén belül a VODAFONE adatkártyáival biztosítjuk.


Távfelügyelet

A távfelügyeleti szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a lakásokban, családi házakban, egyéb objektumokban telepített behatolás jelző – köznapibb nevén riasztó – egy 24 órás felügyeleti központba továbbítson minden, az objektumban történő eseményt. (pl. a riasztó ki-, bekapcsolása, támadás, betörés, tűz, stb.)

Az ügyeletes diszpécserek éjjel-nappal számítógép segítségével figyelik a fennemlített objektumok érzékelőinek állapotát, s intézkedést igénylő jelzések (pl. támadás, betörés) esetén haladéktalanul értesítik az előfizető által megadott személyeket, hatóságokat.

A kivonuló járőrszolgálattal kiegészített távfelügyeleti szolgáltatás az intézkedést igénylő jelzések esetén, a helyszínen biztosítja az előfizetőknek a segítségnyújtást. A szolgáltatással növelhető a lakosság és a vállalkozások komfortérzete, s jelentősen javítható a közbiztonság is.

Betörésjelzés:

Azonosítani lehet a behatolás pontos helyét és idejét, érzékelőkénti lebontásban. Ilyen esetben, a MABISZ előírása alapján, szólni kell a szirénának, de lehetőség van a sziréna bekapcsolásának késleltetésére úgynevezett csendes riasztásra is.

Támadásjelzés:

Ez esetben nem szól a sziréna, csak az ügyeletre megy jelzés (hangos riasztáskor pánikba eshet a támadó, ami az esetek többségében agresszív magatartást válthat ki belőle).

Nyitás-zárásjelzés:

Igény esetén a felügyeleti központban regisztrálható a berendezés ki- és bekapcsolásának időpontja, a kezelői kódok alapján akár személyhez kötötten is. Ez a szolgáltatás igen komoly ellenőrzésre ad lehetőséget, segítségével például kideríthető az alkalmazottak munkaidőn kívüli bejárása. Lehetőség van olyan kód beállítására is, amellyel csak bekapcsolni lehet a riasztót. Ezt kell alkalmazni olyankor, amikor a berendezés bekapcsolását mások előtt kell elvégezni, vagy ezt kaphatja a takarítást vagy egyéb alkalmi munkát végző személyzet.

Kényszerített nyitás jelzése:

A nyitásjelentés speciális formája. Egy külön kód segítségével az ügyelet tudomására hozható, ha valakit (pl. fegyverrel) arra kényszerítenek, hogy kikapcsolja a riasztót. Ilyenkor a riasztó kikapcsolása mellett jelentés megy az ügyeletre, s a diszpécser azonnal értesíti a rendőrséget és/vagy a kivonuló szolgálatot.

Állapotjelzés:

A berendezés automatikusan jelzi a hálózati feszültség kimaradását, és ha az hosszabb ideig nem tér vissza, akkor az akkumulátor merülését. Az akkumulátor lemerülésekor a rendszer működésképtelenné válik, de az ügyelet ezt is az üzemeltető tudomására hozza, aki így egyéb módon gondoskodhat a védelemről.

Tiltott intervallumfigyelés:

A nyitás-zárás jelentések figyelése lehetővé teszi, hogy a megadottól eltérő időben érkező jelzésekre azonnali intézkedés történjen (pl. korai/késői nyitás, vagy a zárás elmaradása estén)

A jelzések többféle képen juthat el a felügyeleti központba:

Telefonvonalon

A védett objektumokba telepített érzékelők (pl. füstérzékelők) jeleit és a kezelő információit az objektum tűzjelző és/vagy vagyonvédelmi központja fogadja. A központ tartalmaz, illetve utólag beépítenek egy kommunikátor egységet, amely a közcélú kapcsolt távközlési hálózatot használva, azaz egy normál telefonhívást felépítve jutatja el információját a Szolgáltató távfelügyeleti központjába.

Előnyei: nincs a szerelésnél plusz költség.

Hátrányai: a riasztó, használatának függvényében terheli az ügyfél telefon számláját.

Amennyiben a telefon vezeték illetéktelen személy számára hozzáférhető (falon kívüli vezeték) akkor azt könnyen szabotálva (elcsípve) nem tud a riasztó a felügyelet felé kommunikálni (betörés és egyéb jelzések).

GSM

A telepített jelző rendszer mellett egy GSM kommunikátor kell telepíteni, melynek segítségével megvalósulhat a GSM átjelzés. A jelzések továbbítása a távfelügyeleti központra kizárólag GSM kommunikációval történik, melyekre végrehajtások kerülnek a megfelelő intézkedések. A jelzések átvitele GSM forgalmat generál, menynek díja a Szolgáltatót terheli.

Gyakorlatilag egy beépített ipari mobiltelefon segítségével tart kapcsolatot a 24 órás felügyeleti központtal.

Előnyei: nem szabotálható a kapcsolat a felügyelet felé, mint a kapcsolt vonalas esetében

Hátrányai: a riasztó, használatának függvényében terheli az ügyfél telefon számláját.


Kintlévőség kezelés

Kintlévőség-kezelések tekintetében jellemzően multinacionális, vagy közép- és nagyvállalatok kintlévőségeinek visszaszármaztatását vállaljuk folyamatos megbízás keretében.

Munkatársaink – a cégünk által kifejlesztett módszertan alapján – a piaci átlagnál jelentősen nagyobb hatékonysággal és eredménnyel végzik tevékenységüket, amely nagymértékben köszönhető szakmai tapasztalatoknak, a folyamatos jogi és szakmai továbbképzéseinknek, illetve a tárgyalástechnikai és kommunikációs ismeretek aktív alkalmazásának.

Megfigyelési, ellenőrzési szakterület

Megfigyelési, ellenőrzési, járatkísérési tevékenységünket országos lefedettséggel, nyílt, vagy rejtett formában hajtjuk végre.

Megbízóink alkalmazottainak jogszerű megfigyelésével a felelős vezetők közvetlen képet kaphatnak a dolgozók munkavégzésének szakszerűségéről, jogszerűségéről, vagy akár életvitelük etikusságáról.


Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése

Szakképzett, kvalifikált munkatársaink vezetésével a biztonságtechnika valamennyi alkalmazási területén vállalunk:

 • Bel-, és kültéri elektronikai és mechanikai védelmi berendezések,
 • Tűzvédelmi rendszerek,
 • Beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek,
 • Kamerás megfigyelő, dokumentáló rendszerek
 • Tervezését, telepítését és karbantartását.
 • Továbbá vállaljuk egyedi, összetett biztonságtechnikai rendszerek üzemeltetését.
 • Termékeinket és szolgáltatáscsomagjainkat mind bankok, élelmiszeripari és mezőgazdasági létesítmények, telephelyek, mind lakás- vagy családi háztulajdonosok számára ajánljuk.
 • Számunkra a biztonságtechnika nem pusztán technikai eszközök telepítését jelenti, megbízás esetén szakértőink – az optimális védelem kialakításához szükséges – kockázatelemzést is elvégzik.
 • Az általunk telepített rendszerek működésére garanciát vállalunk, szerződéses partnereink számára a szervízszolgáltatásunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítése, karbantartása

Cégünk vállalja riasztó rendszerek távfelügyeletét, videó megfigyelő, beléptető, tűzjelző rendszerek telepítését, karbantartását illetve mindennemű elektronikus vagyonvédelmi rendszer kiépítését a tervezéstől az üzembe helyezésig. Igény szerint felügyelettel, és rendszeres karbantartással.

Tűzvédelmi feladatok ellátása

Vállaljuk tűzvédelmi eszközözök felügyeletét, karbantartását, javítását, igény szerint cégek komplett tűzvédelmi feladatainak ellátását, szakvizsgára kötelezett dolgozók oktatását, vizsgáztatását.

Biztonságtechnikai védelem, megfigyelések:

A védett objektum külső-belső 24 órás megfigyeléssel és digitális rögzítéssel, illetve központi riasztás esetén azonnali élőerős beavatkozással történik. Teljes körű vagyonvédelmi rendszerek telepítése, karbantartása. Egyedi rendszerek (tűzjelző, beléptető stb.) tervezése, telepítése, karbantartása.


Járőrszolgálat

A biztonsági szolgálatot ellátó személy-és vagyonőr meghatározott területen, útvonalon, gyalog vagy gépkocsival végzi feladatát.

Kivonuló gépkocsis járőrszolgálatunk ellátja a védett objektumok, illetve egyéb létesítmények, ingatlanok felügyeletét, folyamatos vagy időszakos járőrözés végrehajtásával.

Feladatainkat minden időjárási, terep, és forgalmi viszony között el tudjuk látni, mivel a járőrszolgálat terepjáró gépkocsival látja el szolgálatát.


Logisztikai védelem

A vagyonvédelem egy különleges és speciális ágazata a logisztikai védelmi szolgálat.

Fő feladata a raktárhiány minimális szintre csökkentése.

Logisztikai telephelyek biztonsági tervét “biztonsági audit” keretében felülvizsgáljuk és ennek eredményét a logisztikai munkafolyamatokhoz rendeljük.

A hiány olyan veszteség, amely alkalmazotti, szállítmányozási vagy nem megfelelő raktározás rendszer hibáiból keletkezik. Ennek érdekében az logisztikai folyamatban ellenőrzéssel a nagy értékű leltárhiányt minimálisra próbáljuk csökkenteni.

A biztonsági audit alapján kialakítjuk az élő-erős, biztonságtechnikai, valamint a speciális logisztikai ellenőrzés védelmi rendszerét. A belső munkafolyamatokba beépítjük a biztonsági ellenőrzési pontokat, amelyek lehetnek élőerős őrzés, biztonságtechnikai rendszerek, vagy egyéb új dokumentumok.

Az évek során szerzett tapasztalatunk alapján mondhatjuk, hogy a logisztikai védelmi rendszereink eredményesnek bizonyultak megbízóink megelégedettségére.

Partnereink

© 2010 - 2020 BON-SEC Kft. Minden jog fenntartva.